Inredning & design för alla

Slottsferens med massage i historisk miljö


skrivet den 22 aug av Admin, klockan:09:31
När jag letade efter vackra herrgårdar och slott dök det upp ett icke bekant ord för mig - "slottsferens". Jag tog det direkt för att vara ett stavfel, klart det skulle stå "slottskonferens"?! Sen såg jag att det även stod "herrgårdsferens" på samma sida, vad i hela friden ... när jag stöter på nåt som jag inte vet vad det betyder så googlar jag givetvis. Det dök faktiskt upp ett par sidor till som erbjöd "slottsferens". Själv ordet låter som att det har potential till en möjlig framtida trend, men uppenbarligen är det ännu inte särskilt många inom samma genre som upptäckt detta. Betydelsen av ordet gavs på nästa sida: slottsferens innehåller mycket mer än en vanlig konferens. Historiska miljöer, spännande aktiviteter, prisbelönta kök osv. Jag tror att det är upp till var och en att bestämma vad som ska ingå i just deras "slottsferens". En av mina favoritmiljöer är på Riesen hotell i Stockholm. Att få massage på Luxury Spa i en miljö som denna ger mersmak, särskilt i kombination med ett glas gott rött vin och några fantastiska chokladpraliner! Made my day!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5