Inredning & design för alla

Sy egna kuddfodral


skrivet den 08 maj av Ph, klockan:10:57

Ett enkelt tips för att få sitt hem lite mer personligt är att sy egna kuddfodral. Efter att ha känt ett tag att jag ville göra något nytt med mitt hem så plockade jag fram min symaskin som jag köpt över internet. Sen googlade jag fram en guide för att sy kuddfodral. Hittade en riktigt bra här med fina bilder och tydliga instruktioner. Tyg hittade jag hemma i en undangömd låda i garderoben. Sen var det bara att sätta igång. Gick faktiskt snabbare och bättre än vad jag trodde. Sykunskaperna från syslöjden sitter fortfarande i!

Funderar på att kanske sy lite mer kuddfodral till fåtöljerna och soffan där hemma. Fick helt enkelt blodad tand. Sen kan man ju även ha gamla symaskiner som prydnad där hemma. Minns fortfarande den gamla Singer-maskinen som stod i hallen i barndomshemmet. Men är kanske inte riktigt min stil. Även fast de är riktigt stiliga och jag blir lite nostalgisk. Symaskiner är helt enkelt inte bara till för att sy med.

Men nu skall jag ta och sy ihop det här inlägget, haha. Ha det bra!


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5